GRIBBEN

Fabianhus. Tingbakken 4, Esrum, 3230 Græsted. Tlf: 72499080 Email: fabianhus@gribskov.dk

 

GRIBBEN IDRÆT OG

AKTIVITETSFORENING

 

 

Juni 2011 blev der oprettet en idræts - og friluftsforening for psykisk sårbare, der har lyst til at være med i aktiviteter som idræt,

motion og friluftsliv.

 

Foreningens formål er at give voksne med sindslidelse mulighed for at dyrke idræt og friluftsliv og derigennem opbygge en sund livsstil og etablere nye netværk. Dette skal gerne på sigt give brugerne lyst og mod på at deltage i aktiviteter i foreninger i lokalområdet.

 

Foreningen er brugerstyret med generalforsamling, bestyrelse og kontingent. Bestyrelsens arbejde understøttes af 2 medarbejdere fra Støtte og kontakt. Foreningen har aktuelt 20 medlemmer. Der er forgæves søgt efter frivillige, der vil påtage sig opgaven med at understøtte bestyrelsens arbejde.

På sigt tænkes foreningen, som en delforening i paraplyorganisationen Gribskov Idrætsforening.

Aktuelt er der 4 aktiviteter, der afvikles én gang hver uge - vandgymnastik (6-8 deltagere i gns.), badminton (4 deltagere i gns.), Bocchia (5-7 deltagere i gns.), og krolf (6-7 deltagere, gns. men store udsving). Idrætsforeningen deltager i en Krolf-turnering sammen med andre sjællandske idrætsforeninger med samme målgruppe.